Къде съм? > Начало > Образование


Програма ‘България — образователни маршрути’, модул ‘Културните и научни институции като образователна среда’ на МОН

На кандидатите в Националната програма ‘България — образователни маршрути’, модул ‘Културните и научни институции като образователна среда’ Националният природонаучен музей при БАН може да предложи следните условия.

Разполагаме със зала за образователни дейности с капацитет 25 места и двама лектори, които могат да провеждат две занимания едновременно като съчетават ползването на залата с беседа в експозицията. Това означава, че може да доведете не повече от 50 ученици наведнъж. При изчисляване на бюджета си, моля предвидете следните разходи:

— билет за вход за ученици — 5,00 лв, а ако групата ученици е над 10 души — цената е 4,00 лв, ръководителите на групите не заплащат входен билет. За група от 50 ученика това прави общо 200 лв;

— за провеждане на образователни занимания с наш презентатор таксата е 150 лв. за едно занимание, при максимален брой деца — 25. При повече от 25 ученика участниците се разделят на групи с не повече от 25 ученика и за всяка група се заплаща такса от 150 лв.

Поради непредвидимата епидемиологична обстановка ръководството на Националния природонаучен музей при БАН не може да се ангажира предварително с провеждането на конкретно занимание в точен ден и час. Всички посещения трябва да бъдат съгласувани със здравните и противоепидемиологични мерки, действащи към момента на провеждане на заниманията. В случай, че бъдат наложени карантинни мерки, които не позволяват събирането на повече от 10 деца напр., това означава, че максималният брой деца, които може да доведете е само 20.

Нашият съвет е, да планирате посещението си в момент, когато няма такива ограничения.

Независимо от условията, необходимо е да се обадите 10 дни преди планираното от Вас посещение и да уговорите всички детайли за посещението си с г-жа Чирова или г-жа Колева, които отговарят на тел. 087 9226573. Моля, подгответе следната информация: желана дата и час за посещение, име на учебното заведение, брой и възраст на учениците, телефон за обратна връзка и теми на заниманията, които сте избрали от каталога ни.

Каталогът с презентациите и игрите можете да разгледате тук.

За всички други въпроси, които бихте имали, може да се свържете с г-жа Чирова или г-жа Колева на тел. 087 9226573.